Financieel planner: ing. Reinier Gunneman (EHP)

Basisgegevens

Adviseur
Functie : Financieel planner
Opleidingsniveau : HBO
Geslacht : Man
Leeftijd : 44
Website :
E-mail : Stuur een e-mail

Over mij

Moza daarop kun je vertrouwen !

Moza staat bekend als één van de actiefste makelaars en financieel dienstverleners op de Noord Veluwe. Vanuit onze vestigingen, bedienen we onze klanten totaal onafhankelijk op het gebied van wonen en leven. Van aankoop tot verkoop, van zoeken tot taxatie, van verzekeren tot hypotheken, van zakelijk tot privé. Aangesloten bij een groot aantal branche organisaties, waaronder NVM, VastgoedCert, SEH, Kifid, NVHP. Ik ben één van de compagnons en sinds 1996 actief in de financiële dienstverlening. Ik heb in dit vak ervaring opgedaan in veel verschillende aspecten van de meest uiteenlopende vakgebieden. Daarbij heeft altijd de klant centraal gestaan met een daarbij goed en passend advies. Vooral daarin ligt voor mij de grootste uitdaging. Daarnaast ben ik vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer op diverse fronten actief waardoor ik extra inzicht heb gekregen in de bijzondere situaties van zzp-ers, ondernemers, dga’s, erfrecht, vermogensrecht, etc.. Juist daarom ben ik hypothecair planner geworden. Daarmee kunnen we een goede invulling geven aan ons persoonlijk contact, hoge serviceniveau, flexibiliteit, duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Moza daarop kun je vertrouwen !

Mijn opleidingen

Windesheim, H.O.I.O. : HBO
Fontys LHP : HBO

Persoonlijke Litmaatschappen en certificaten

Hypothecair Planner (NVHP)
De Hypothecair Planner kan u adviseren op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw. Zij hebben zich verenigd in de NVHP, de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners, die is opgericht om de kwaliteit en de toegevoegde waarde van de adviezen van haar leden te bewaken.
Erkend Hypotheekadviseur
De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) is een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies.

Moza Hypotheken

Wij geven advies

Bij ons op kantoor : Ja
Bij u thuis : Ja
op uw werkplek : Ja

Beloningsvormen

Abonnementsvorm : Nee
Provisie : Ja
Uurtarief : Ja
Vaste prijs : Ja